26/11/07

Cronica La Casa Azul a la sala GreenSpace (24 novembre)

Hi ha diversos tipus de concerts en els quals uno pot gaudir: Els que vas coneixent al grup i saps al que vas, i els que et sorprenen molt gratament.

El concert de La Casa Azul va ser un en el qual els globus de colors, la serpentina, les jaquetes amb purpurina i la festa van estar molt presents. Amb cinc pantalles en les quals apareixien els components del fictici grup, obra del genial Guille Milkyway, i un parell de teclats era tot el material que va aparèixer en l'escenari. I per descomptat, Guille, que no va parar de ballar, tant o més que el públic, que cantava amb devoció totes i cadascuna de les cançons que va tocar. Va repassar gairebé tot el seu últim treball, "La revolución sexual", però la gent embogia quan sonaven temes d'anteriors treballs. Per ressaltar alguns temes, "Superguay", "Galletas", "Chicle Cosmos" o "El sol no brillará nunca más". I algunes versions genials com "Aire" de Pedro Marin o "Love is in the air", d'Alberto Añón. o Autoversions al piano com "Prefiero Bailar", amb la qual va acabar.

Per a resumir, un dels concerts que t'obren les portes a una dimensió paral·lela, amb "sensaciones pop i Chicles Cosmos" (com diria Guille).

1 comentario:

Tabe_ dijo...

I la gent sap lo de Guille i Amo Laura? perquè més d'un es quedaria bocabadat.