29/11/07

Cronica Athlete al Greenspace (28 de Novembre)

Hi ha vegades que no puc entendre com un concert com el que vaig poder vore dimecres pasat al Greenspace presentara l'entrada que va tindre. A la sala xicoteta del recinte de Heineken, no més de 150 persones asistirem a una leccio d'entrega, de ganes d'agradar i de bona música.

Els de Deptford aparegueren 30 minuts després de l'esperat, i tot perque, segons ells, estàven mirant com el Liverpool guanyaba el Benfica. Ells mateixos pronosticaren una bona nit. I efectivament ho va ser. Tocaren sobretot temes del seu últim treball, "Beyond the neighbourhood" com la impresionant "Hurricane" o "Tokyo", pero, i com no podia ser d'altra manera, el públic corejà els temes antics. Temes com "You got the style" (probablement la millor), "Half Light", "Wires" o "Tourist" ompliren de só i bones vibracions la sala, que llunt d'amedrentar-se per la poca asistencia, ho donà tot. I el grup va respondre, amb un Joel Pott que no va parar de parlar entre cançó i cançó, preguntant si els haviem vist abans o si el València havia guanyat.

Per acabar, un bis, que amb "24 Hours" en plan apoteosi sonora va fica el punt i final a una gran actuació, i un altre grup a tindre en compte.





Crónica i Fotos: Ivan Navarro

No hay comentarios: