25/2/08

Crònica Marah en The Mill Club (22-02-08)

Divendres passat asistírem a un gran concert d'una de les bandes més entregades que hem vist als darrers anys. Amb una puntualitat a la que no estem acostumats en terres llevantines començava el concert dels teloners, Deadstring Brothers; una espècie de rock-blues del palo mes clàssic, amb una cantant que ho feia realment bé, i que animaren prou a la gent.

Un poquet més tard de les 22:30 arribaven a l'escenari uns Marah confiats, animats i animadors, i la gent, que en eixe moment entrava a la sala, va respondre amb molts aplaudiments i molta emoció. Tocaren temes de tots els seus discs, evidentment centrant-se en el genial "Angels of destruction", l'últim. Aixina, temes com "Santos de madera", "Songbirdz" o "Angels on a passing train" sonaren però més contundents que al disc, cosa que la gent va agrair.

No conformes en una selecció de temes molt acertada, un dels cantants va botar de l'escenari per a pegar-se un solo d'harmònica a l'altra banda de l'escenari, pujat a la barra; Espectacular. Entre els temes clàssics, "The Catfisherman", "Point breeze" o un bis amb "Sooner" i "Closer" tancaven dos hores de música molt ben feta, i a més amb molta il·lusió i ganes d'agradar.

Crònica i fotos: Ivan Navarro

No hay comentarios: