30/9/07

Love of Lesbian a la Sala Wah Wah (28 de Setembre)


Divendres passat 28 La sala Wah Wah es preparava per a altre concert inoblidable, aquesta vegada a càrrec del grup català Love of Lesbian; amb el retard de rigor, i com no, amb la sala plena, van vindre a presentar el seu últim disc, “Cuentos Chinos para niños del Japón”. Van començar amb “Universos Infinitos”, i la màgia no va desaparèixer fins al final. Van tocar cançons tant d'aquest últim com del seu anterior treball, “Maniobras de escapismo; entre els temes més memorables, “Niña imantada”, “Maniobras de escapismo”, “Carta a todas tus catástrofes”, “Mi primera combustión” o “Historia de una H que no queria ser muda”. Van acabar la seua primera intervenció amb “Los niños del mañana”, però no podiem deixar que s'anaren sense un inceíble bis, en el qual van eixir disfressats de la manera més divertida i extravagant imaginable.

En aquest moment va vindre la versió lúdica del grup, amb els inoblidables “Marlene, la vecina del ártico”, “Houston tenemos un problema” o la versió en Català de “Shiwa”, en la qual un condó gegant amb ulleres tocava la trompeta.

En resum, un concert fantàstic, amb unes cançons que ja de per si mateix tenen molta càrrega emocional, i excel·lentment defensades en directe.

Crónica i fotos : Ivan Navarro

No hay comentarios: