27/11/06

Cronica Goodboks , Peter, Bjorn and John i Magic Numbers

Per una vegada (i suposem que no hi haurà moltes més ) començava el concert amb una hora i mitja de retard; segons fonts oficials, l'autobús dels Magic Numbers va tardar en arribar de Madrid a València 13 Hores ...

Començaren uns joves Goodbooks, pràcticament desconeguts, que feien una mescla entre Franz Ferdinand i Tears for fears , pero amb una tècnica excel·lent.

Li tocà aleshores el torn a Peter, Bjorn and John, que anaren de menys a més, amb un parell de moments que feren vibrar l'audiència: “Young Folks” i l'última cançó, “Up against the Wall” que va ser senzillament sensacional.





Els Magic Number eixiren molt contents i amb ganes d'agradar, i res millor per a fer-ho que començar amb “This is a Song” (probablement, i a títol personal, la millor cançó); a partir d'ahi anaren intercanviant cançons tant del seu disc de debut com del Those the brokes .. especialment bé sonaren “Long Legs” , “Mornings Eleven” o “You never had it” . Però el que més s'ha de destacar va ser la sintonia al llarg de tot el concert entre públic i artistes.

Per a acabar, un nou èxit del Wintercase.. esperem que l'any que ve siga, al menys, igual que aquest any (que no serà poc).

No hay comentarios: