16/1/08

Cronica Fountains of Wayne 12-01-08 Sala Mirror

El Contestador de Brian estrenava la sala Mirror (nomes de nom) amb un dels concerts més esperats en el que portem d'any. Començà l'espectacle amb uns Layabouts que intentaven sorprendre amb una música contundent, al més pur estil anglés. Sincerament, si fora un grup anglés, segur que apareixerien a les revistes més punteres.

A les 11 en punt aparegueren Chris Collinwood, Adam Schlesinger i companyia, per oferirnos un concert realment increible. Començaren amb "I've got a Flair", del primer disc, i la gent molt emocionada no parava de cantar, una darrere d'una altra, totes les cançons. Van oferir un repertori per als més fans, amb cançons de tots els discos. Especialment bé sonaren "Denise", "Mexican Wine" o "Someone to Love". A mitad del concert, Chris agarrava la guitarra acústica i ens oferiren el tram més tranquil de la nit, amb temazos d'eixos que et fiquen la pell de gallina. Temes com "Hackensack" o "Hey Julie" ens ensenyaven perqué son un dels grups amb més clase del pop nord americà. i per acabar, "Radiation Vibe" i "Survival Car", una darrere de l'altra; apoteosi sonora. Pero, i com la gent no paraba de demanar més, eixiren a tocar un parell de temes més; Aixi, sonaren "Traffic and Weather", "Leave the biker" i una increible i desaforada "Go Hippie", en la que ficaren el punt i final.

Per a ficar alguna pega, faltaren alguns temes que no pararen de demanar des del públic, com "Sink to the bottom", i a nivell personal, "Peace and Love". I la comunicació amb el públic va ser prou escasa, pero ja es sap que son gent timida, pel que no ho tindrem en conter.

Per a resumir, segur que un dels millors concerts de l'any; gràcies una vegada més a la gent de Tranquilo Música per dur grups tan demandats per terres valencianes.



Foto de la dreta: Chris Collinwood
Foto de la esquerra: Adam Schlesinger
Crónica i fotos: Ivan Navarro

1 comentario:

Anónimo dijo...

Grandes! Y estreno comment en el Contestador de Brian sin detrimento de "todo lo demas".

Sabes que el teclista de Layabouts tocaba con Jorgito en Olimpic? (dato friki ;-)